Welkom bij kattenhotel Kattenweelde te Westerlo

Kattenhotel "KattenWeelde" Westerlo

KattenWeelde is een gezellig kattenhotel met groepsopvang in Heultje, Westerlo. Kattenhotel "KattenWeelde" vertroeteld uw kat tijdens uw afwezigheid.

Het kattenhotel is gelegen in de "Parel van de Antwerpse Kempen" en gemakkelijk te bereiken vanuit ondermeer Aarschot, Antwerpen, Brussel, Leuven, Hasselt, Mechelen en Geel.
Wij bieden alles wat een kattenhartje verlangt. Zo worden we vast en zeker het favoriete adresje van uw kat!

Iedere kat welkom

Zowel jonge als oude katten kunnen terecht in ons kattenhotel. Nu en dan verwelkomen wij zelfs een kat die dagelijks extra medische zorg nodig heeft. Uiteraard staat een goede gezondheid voorop en laten wij enkel ongevaarlijke medische condities toe om onze andere gasten te beschermen.

katten in het kattenhotel

Verblijf op maat van de kat

Kattenhotel "KattenWeelde" houdt rekening met de individuele behoeften van elke kat. Uw kat verblijft in het begin in een eigen ren. Zo krijgt ze ruimschoots de kans om op eigen tempo te wennen aan de nieuwe omgeving en groep. Bovendien krijgen wij zo de kans om uitgebreid te observeren en in te spelen op de behoefte van de kat. De eigen ruimte blijft ter beschikking van de kat wanneer ze moeite heeft om zich goed te voelen in de groep.

Na de gewenningsperiode kan uw kat uitgebreid en op een ontspannen manier de KattenWeelde binnen- en buitenruimte verkennen en kennismaken met de andere katten. In ons kattenhotel staat de bewegingsruimte en vrijheid van de kat centraal. Ons kattenhotel beschikt dan ook over een ruim ingericht binnenverblijf en een volledig afgesloten buitenparadijs waar de katten zich volop kunnen uitleven. De katten beschikken dag en nacht over knusse speelruimte maar ook over behaaglijke plekjes om zich heerlijk te ontspannen en terug te trekken.

Copyright © Kattenweelde | Contact | Netpulse Web Design